revision entreprenören

Revision och ekonomisk rådgivning som den borde vara: Enkel.

Vad är revision?

Revision är en kontroll av din bokföring och ditt bokslut, och inte minst hur du och din styrelse/VD sköter sig.

En snygg stämpel!

När revisionen är klar får du en revisionsberättelse för dig att ha med till ägarna på årsstämman. Dessutom blir det en offentlig kvalitetsstämpel för ditt bolag när du skickar in den till Bolagsverket. Andra kan då se att du har en reviderad årsredovisning. 

Det är många som idag enkelt hittar ditt bolag på Google, och går vidare till allabolag.se - om du har revisor syns det här, och ditt bolags bokslut laddas enkelt och snabbt ner därifrån. 

En revisionsberättelse är en kvalitetsstämpel, som berättar för andra att du har koll på ditt bokslut och ditt bolag, och följer de lagar, förordningar, och regler som styr hur bokföring ska skötas i Sverige. Det visar helt enkelt att du gör affärer på ett schysst sätt! 

Så jobbar vi

Oberoende rådgivning

Smarta system
Idag finns det många digitala system som är enkla att jobba med, där flera är till stora delar automatiska och såklart digitala. Att hitta rätt i djungeln är inte alltid lätt; eller, det tar väldigt mycket tid att leta. 

Att vi och våra kunder jobbar med olika program har gett oss en massa kunskap om vad som funkar bra, och inte. Vi delar gärna med oss av allt vi kan. Tveka inte att fråga om du letar efter en digital lösning. Samma sak här som med annat, det finns inga frågor som är fel! 

Tystnadsplikt såklart!
Du kan lita på att ditt förtroende stannar hos oss. En revisor står under tillsyn av Revisorsinspektionen, och måste alltid vara oberoende, ha koll på lagar, förordningar, och regler, och har givetvis tystnadsplikt gällande din verksamhet. 

Livslång vänskap bygger på förtroende

Smarta rutiner
En bra revision hittar sånt du behöver rätta till samt kommer med förslag på hur du ska jobba med smarta och trygga rutiner kring din ekonomi. Så det blir lätt att göra rätt, och sparar tid!

Någon att luta sig mot 
Vi lovar att alltid vara ett oberoende stöd och en partner till dig och ditt bolag. En av revisorns främsta uppgifter är att se till att dina rutiner uppfyller de krav som finns och att ge dig de rätta verktygen för att ha ekonomisk koll och nå dina mål. Är du osäker hur det ska göras eller hur saker fungerar är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Klarspråk
En bra revisor pratar tydligt och gör det är lätt att förstå. En bra revisor finns bredvid dig och ger dig tips och råd om hur du tar dig vidare i ditt företagande. Rätt revisor gör att du når dina mål enklare. 

Warmare: Enkelt revision

Sugen på att diskutera revision, ta en kaffe, eller bara tjôta?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.