Kvalificerat redovisningsstöd och ekonomisk rådgivning

Hjälp och stöd med ditt bokslut och årsredovisning

Alla typer av företag, oavsett storlek, behöver upprätta ekonomisk redovisning. Redovisningen ska representera alla företagets ekonomiska händelser under räkenskapsåret. I anslutning till redovisning kan vi hjälpa er med följande arbetsuppgifter:

Redovisning

Våra revisorer och rådgivare hjälper gärna dig som är redovisningskonsult, eller om du är den som sköter ditt eller andras bokföring. Stöd och bollplank - så att det blir lätt att göra rätt!

Smarta rutiner

Som revisorer och entreprenörer inom redovisning har vi erfarenheter från en massa olika ekonomisystem, vi har sett det mesta 🙂och vet vad som funkar bäst för just ditt företag. Tips på smarta appar får du på köpet!

Bokslut

Vid slutet av året ska alla händelser under räkenskapsåret sammanställas till ett bokslut. Vi hjälper dig gärna när det är dags att upprätta bokslut & årsredovisning, digitalt såklart!

revision entreprenören

Priser

Vi strävar efter att alltid kunna ge dig ett fast pris på våra tjänster, så gott det går. Ibland tar dock vissa saker mer tid i anspråk än beräknat, eller så kan vi av någon anledning inte slutföra det inom den tidsram vi önskar. Kontakta oss för att få veta mer om våra priser eller begär en offert om du redan vet omfattningen på de tjänster du är i behov av. 

Warmare: Enkelt revision

Sugen på att diskutera revision, ta en kaffe, eller bara tjôta?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.